Urządzenia i Akcesoria
Adobong Puti (White Adobo)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
oil30 g
-
garlic cloves10
-
red onion quartered30 g
-
pork belly skin on, cut in cubes (5 cm)700 g
-
salt1 tbsp
-
white vinegar80 g
-
fish sauce20 g
-
sugar1 tsp
-
dried bay leaves3
-
peppercorns1 tsp
-
water100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1463.9 mg
Białko
11.5 g
Kalorie
2779.4 kJ /
664.3 kcal
Tłuszcz
66.9 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
23.3 g
Węglowodany
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Filipino Favorites
8 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy