Urządzenia i Akcesoria
One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil25 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
salt½ - 1 tsp
-
garlic powder1 pinch
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes (opcjonalnie) (adjust to taste)1 pinch
-
bacon bits (opcjonalnie)100 g
-
canned button mushrooms drained, cut in slices80 g
-
tomato sauce350 g
-
water450 g
-
spaghetti300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
803.2 mg
Białko
11.3 g
Kalorie
1492 kJ /
356 kcal
Tłuszcz
7.6 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
60.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Onsen Eggs
50 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Chinese Tea Eggs
1 godz.
High Protein Strawberry choc-chip icecreams
5 godz. 5 min
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
"Marry Me" Chicken Pasta
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 min
All in one bowl bolognese
40 min
One Pot Noodles
30 min
Lemon Garlic Chicken
30 min
Shakshuka in the Varoma
30 min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 min