One-Pot Tomato and Mushroom Spaghetti

4.6 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • olive oil
    25 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • garlic powder
    1 pinch
  • dried oregano
    1 tsp
  • dried chilli flakes (opcjonalnie) (adjust to taste)
    1 pinch
  • bacon bits (opcjonalnie)
    100 g
  • canned button mushrooms drained, cut in slices
    80 g
  • tomato sauce
    350 g
  • water
    450 g
  • spaghetti
    300 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 803.2 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 1492 kJ / 356 kcal
Tłuszcz 7.6 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 60.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...