Urządzenia i Akcesoria
Miso Ramen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
1 portion
Składniki
-
water1800 g
-
dried ramen noodles100 g
-
awasemiso (mixed miso) or any dark miso, adjust to taste1 tbsp
-
3-booster powder (see tips)1 tbsp
-
Japanese soy sauce (shoyu)1 tbsp
-
wakame seaweed sprouts1 tbsp
-
carrot30 g
-
sweet corn on the cob50 g
-
toasted sesame seeds to garnish1 tsp
-
cashew nuts lightly toasted, to garnish3 - 4
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
13 g
Kalorie
2155 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
8.6 g
Węglowodany
75 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Everyday Vegan
12 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Seafood Congee
50 min
Bacon-wrapped turkey leg with potatoes
1 godz. 40 min
Steamed Seafood Tower
40 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Hot and sour soup
20 min
Steamed Oyster Mushrooms
25 min
Umami Soup
1 godz. 20 min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 min
Paella with kidney beans
55 min
Steamed Tofu
30 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Stir-fried vegetables
10 min