Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steak (185 g - 200 g each, 2.5 cm/1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
black pepper, ground divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
shallots halved60 g
-
tarragon, fresh leaves only1 - 2 sprigs
-
white wine, dry60 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)1 tbsp
-
egg yolks4
-
water60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1130.4 mg
Białko
71 g
Kalorie
4956.8 kJ /
1184.7 kcal
Tłuszcz
95.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
48.6 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Shanghai Mooncake
Žádné hodnocení
Orange sponge cake
1hod.
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45min.
Salmon and mushroom rice
40min.
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25min.
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9hod.
Steamed Beef with Ground Rice
1hod.
Apple frangipane tart
1hod. 20min.
Smoked salmon terrine
24hod. 25min.
Salted caramel and chocolate cake
1hod. 45min.
Lasagna Bolognese
3hod.
Jam Sandwich Biscuits
2hod. 15min.