Urządzenia i Akcesoria
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steak (185 g - 200 g each, 2.5 cm/1 in. thick), tied with twine (see Tip)4
-
sea salt divided2 tsp
-
black pepper, ground divided¾ tsp
-
thyme, fresh4 sprigs
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
shallots halved60 g
-
tarragon, fresh leaves only1 - 2 sprigs
-
white wine, dry60 g
-
white wine vinegar1 tbsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)1 tbsp
-
egg yolks4
-
water60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1130.4 mg
Białko
71 g
Kalorie
4956.8 kJ /
1184.7 kcal
Tłuszcz
95.7 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
48.6 g
Węglowodany
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Waffle cones
35 min
Guacamole
Brak ocen
Apricot Chicken
35 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Ratatouille Galette
1 godz. 30 min
Clam Boil
55 min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Thermomix® Ramekin Dumplings with Parmesan Tomato Filling
1 godz.
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Peanut Butter and Cookies Cake
1 godz. 15 min
Bacon, cheese and tomato chutney muffin
45 min
Best lemon drizzle cake
35 min