Urządzenia i Akcesoria
Acadian Chicken Fricot
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced1 stalk
-
free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
Dumplings
-
all-purpose flour110 g
-
baking powder15 g
-
salt½ tsp
-
dried ground summer savory to taste½ tsp
-
cold water120 g
Fricot
-
onions quartered100 g
-
celery with leaves, quartered100 g
-
dried ground summer savory to taste2 - 3 tsp
-
potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced600 g
-
carrots peeled and diced250 g
-
salt to taste2 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2536 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
2550.1 kJ /
609.5 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min
Puffs with Crackle, Raspberry Filling and White Chocolate Cream
Brak ocen
Boiled Eggs
20 min
Steamed Frittata Egg Cups
45 min
Steamed Scallion Rolls
3 godz.
Beer Brats with Onions and Peppers
4 godz. 15 min
Oysters with Lime Granita
Brak ocen
Classic Mashed Potatoes
50 min
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1 godz. 20 min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1 godz.
Steamed Trout
20 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min