Urządzenia i Akcesoria
Acadian Chicken Fricot
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced1 stalk
-
free range chicken, bone in, skin on (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
freshly ground black pepper to taste¼ tsp
Dumplings
-
all-purpose flour110 g
-
baking powder15 g
-
salt½ tsp
-
dried ground summer savory to taste½ tsp
-
cold water120 g
Fricot
-
onions quartered100 g
-
celery with leaves, quartered100 g
-
dried ground summer savory to taste2 - 3 tsp
-
potatoes (approx. 4 med.), peeled and diced600 g
-
carrots peeled and diced250 g
-
salt to taste2 tsp
-
freshly ground black pepper to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2536 mg
Białko
36.2 g
Kalorie
2550.1 kJ /
609.5 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
9.3 g
Tłuszcz nasycony
6.2 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
O Canada
20 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Berry Mousse
4 godz. 50 min
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Brak ocen
Spiralized Apple Tartlets
4 godz. 30 min
Potato Pancakes
45 min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Guava Paste Cookies (Metric)
45 min
Candy Cane Cookies
1 godz. 45 min
Steamed Whole Grain Bread
3 godz. 25 min
Sautéed turkey strips
15 min
Sautéed Bacon with Chicken Strips
15 min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Egg Free Pistachio Ice Cream
8 godz. 20 min