Urządzenia i Akcesoria
Lamb Chops with Ratatouille, Beans and Potato Gratin
Przygotowanie 1 godz. 25 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
6 portions
Składniki
-
butter, unsalted plus extra, to grease1 tbsp
-
olive oil plus extra to fry and 1 tsp to season70 g
-
garlic cloves divided6 - 7
-
thyme, fresh leaves only8 sprigs
-
pepper, freshly ground divided1 tsp
-
lamb rack Frenched, fat trimmed765 g
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2.5 cm/1 in.)795 g
-
milk255 g
-
heavy cream, 35% fat100 g
-
nutmeg, ground¼ tsp
-
salt divided, plus extra to season3 tsp
-
oregano, fresh leaves only2 sprigs
-
parsley, fresh leaves only2 sprigs
-
eggplant, medium-sized cubed (approx. 1.5 cm*½ in.)200 g
-
courgette cubed (approx.1.5 cm*½ in.)200 g
-
yellow pepper cut into pieces (approx. 1.5 cm*½ in.)140 g
-
red bell pepper cut into pieces (approx. 1.5 cm*½ in.)140 g
-
onion cut into pieces (approx. 1.5 cm*½ in.)100 g
-
white wine70 g
-
water140 g
-
tomato purée (concentrate)15 g
-
½ vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste1 tsp
-
green bean, fresh ends trimmed450 - 500 g
-
1 tsp savory, driedsavory, fresh1 tsp
-
tomato diced (approx. 1.5 cm/½ in.)200 g
-
basil leaf, fresh chopped1 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1292.3 mg
Białko
26.5 g
Kalorie
3677.8 kJ /
879 kcal
Tłuszcz
67.2 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
27.3 g
Węglowodany
42.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1 godz. 20 min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Chicken Noodle Soup
50 min
Crispy Pork Belly with Warm Rice Salad
1 godz. 30 min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 godz. 45 min
Browned Pork Rice
1 godz.
French onion pasta
45 min
Sautéing Red Pepper with Onions
Brak ocen
Chicken and Pork Adobo
40 min
Tuna dip
15 min
Ginger Pork
25 min