Huevos mollet con salmón ahumado y salsa holandesa

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

Huevos mollet
  • 4 huevos fríos
  • 750 g de agua
Salsa holandesa
  • 10 g de agua
  • 20 g de zumo de limón
  • 180 g de mantequilla en trozos
  • 4 yemas de huevo
  • ½ cucharadita de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Montaje
  • 100 g de salmón ahumado en lonchas
  • cebollino fresco picado, para espolvorear
  • 4 rebanadas de pan de brioche (ver sugerencia)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 785.6 mg
Białko 19.7 g
Kalorie 2548 kJ / 609 kcal
Tłuszcz 47.8 g
Błonnik 1.1 g
Tłuszcz nasycony 26.5 g
Węglowodany 26.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...