
Urządzenia i Akcesoria
Pain marocain
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 portions
Składniki
-
d'eau300 g
-
de levure boulangère fraîche15 g
-
de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail500 g
-
de sel15 g
-
de curcuma en poudre2 c. à café
-
de coriandre fraîche1 bouquet
-
de menthe fraîche1 bouquet
-
de persil plat frais1 bouquet
-
d'huile d'olive20 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
269 kcal /
1053 kJ
Białko
7.8 g
Tłuszcz
3.5 g
Węglowodany
45.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pains et viennoiseries
50 Przepisów
Francja
Francja