Pain marocain

Pain marocain

4.4 82 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 40 min
8 portions

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère fraîche
    15 g
  • de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
    500 g
  • de sel
    15 g
  • de curcuma en poudre
    2 c. à café
  • de coriandre fraîche
    1 bouquet
  • de menthe fraîche
    1 bouquet
  • de persil plat frais
    1 bouquet
  • d'huile d'olive
    20 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 269 kcal / 1053 kJ
Białko 7.8 g
Tłuszcz 3.5 g
Węglowodany 45.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...