Œufs croustillants et chou

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz.
6 portions

Składniki

  • 150 g de chapelure de panko
  • 1000 g d'eau
  • 6 œufs à température ambiante
  • d'huile végétale pour la friture
  • 200 g de chou blanc finement haché
  • 6 c. à soupe de sauce teriyaki avec sésame
  • 1 piment rouge frais en fines tranches, pour le service
  • de coriandre fraîche hachée, pour le service

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 821.4 mg
Białko 11.3 g
Kalorie 827.6 kJ / 197.8 kcal
Tłuszcz 6.4 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 1.8 g
Węglowodany 23.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...