Salade d'œufs au curry

Salade d'œufs au curry

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 6 œufs
  • 750 g d'eau
  • 45 g de chutney à la mangue
  • 60 g de mayonnaise
  • 10 g de jus d'orange
  • 30 g de crème fraîche épaisse, 15% m.g.
  • 1 ½ c. à café de curry en poudre doux
  • ¾ c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre moulu
  • 2 oignons de printemps émincés en fines rondelles
  • ¾ c. à café de graines de cumin noir
  • cressons frais émincés

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 862 mg
Białko 13 g
Kalorie 1483 kJ / 355 kcal
Tłuszcz 28 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...