Sorbet à la mangue naturellement sucré

Brak ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 portions

Składniki

  • 625 g de mangue surgelée, en morceaux
  • 85 g de crème de coco
  • 140 g de sirop d'agave
  • 2 blancs d'œufs pasteurisés (opcjonalnie) (voir Conseil)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 4.8 mg
Białko 0.9 g
Kalorie 517.4 kJ / 123.7 kcal
Tłuszcz 2.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 2.1 g
Węglowodany 25.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...