Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g fraise lyophilisée
- 60 g de sucre
- 285 g fraise surgelée
- 395 g lait entier
- 60 g de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
- crème fouettée pour garnir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1701.2 kJ / 406.6 kcal
- Białko
- 7.8 g
- Węglowodany
- 54.1 g
- Tłuszcz
- 18.8 g
- Błonnik
- 3.3 g