Urządzenia i Akcesoria
Crème fouettée
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
600 g
Składniki
-
600 g de crème à fouetter 33% à 35 % de m.g.
-
60 g de sucre
-
10 g d'extrait naturel de vanille10 g de pâte de vanille
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 600 g
Sód
229.5 mg
Białko
12.6 g
Kalorie
9752.9 kJ /
2331 kcal
Tłuszcz
222 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
138 g
Węglowodany
78.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Riz blanc au citron et à l'ail
35 min
Crème glacée à la mangue
2 godz. 20 min
Pâte à tarte traditionnelle
15 min
Mayonnaise bistro
5 min
Saumon, sauce hollandaise au citron avec asperges et riz (Métrique)
45 min
Crème fouettée
10 min
Purée de pommes de terre classique
50 min
Gâteau Aloha aux carottes
1 godz. 20 min
Tarte au sucre
45 min