Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 g de crème à fouetter, 33% à 35 % de m.g.
- 60 g de sucre
-
10
g de pâte de vanille
lub 10 g d'extrait naturel de vanille
- Wartości odżywcze
- na 600 g
- Kalorie
- 9752.9 kJ / 2331 kcal
- Białko
- 12.6 g
- Węglowodany
- 78.1 g
- Tłuszcz
- 222 g
- Tłuszcz nasycony
- 138 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 229.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto au parmesan (TM6 Métrique)
30min
Crème glacée double vanille
12h
Éplucheur Purée de pommes de terre
35 Min
Crème fouettée
10 min
Riz basmati au curcuma et aux raisins de Corinthe
35 Min
Mayonnaise bistro
5 min
Coupelles de polenta aux crevettes et au parmesan
45min
Sauce vinaigrette Dijon et érable
15min
Mousse au chocolat et à la framboise
10 min
Purée de pommes de terre classique
50min
Petits gâteaux à la vanille
1h 10min
Mousse de fruits rouges (TM6 Metric)
10 min