Crumble végan aux pommes et aux noix avec des raisins secs au rhum

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 9 godz.
6 portions

Składniki

  • 30 g de raisins secs
  • 30 g de rhum
Crumble
  • 60 g d'amandes décortiquées
  • 100 g de beurre sans lactose froid, en morceaux
  • 85 g de sucre
  • 115 g de farine tout usage
  • 1 pincée de sel
Remplissage des pommes et assemblage
  • 595 g de pommes évidés, coupés en quatre
  • 2 c. à thé de jus de citron
  • 45 g de sucre
  • 1 c. à thé de cannelle en poudre

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.6 g
Kalorie 1569.1 kJ / 375 kcal
Tłuszcz 14.8 g
Błonnik 4.6 g
Węglowodany 56.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...