Slow Cooked Red Wine Poached Pears

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz.
4 portions

Składniki

  • red wine
    750 g
  • Port wine
    100 g
    100 g water
  • water
    250 g
  • sugar
    350 g
  • cinnamon sticks
    2
  • star anise
    2
  • orange zest 2 pieces (1 cm x 3-4 cm)
  • Bosc pears (approx. 180 g each), peeled
    4

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 17.6 mg
Białko 1.2 g
Kalorie 2725.7 kJ / 651.5 kcal
Tłuszcz 0.4 g
Błonnik 6.5 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 125.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...