Urządzenia i Akcesoria
Browned Pork Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork shoulder loin cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
yellow onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
ground paprika½ - 1 tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
short-grained rice150 g
-
water200 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1442.2 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken Caprese pasta salad
25 min
Risotto bolognese
45 min
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Chicken and Mushroom Rice
55 min
Meatballs and Potatoes with Almond Sauce
1 godz.
Browned Pork Rice
1 godz.
Temaki Sushi
1 godz.
All-in-one Creamy Vegetable Pasta (Diabetes)
40 min
Creamy "marry me" chicken pasta
30 min
Crispy sticky sesame chicken
45 min
Easy Chinese beef and tomato
40 min
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min