Browned Pork Rice

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • olive oil
    40 g
  • pork shoulder loin cut in pieces (2-3 cm)
    200 - 250 g
  • white wine
    60 g
  • yellow onion cut in pieces (2-3 cm)
    75 g
  • garlic clove
    ½ - 1
  • red capsicum cut in pieces (2-3 cm)
    40 g
  • green capsicum cut in pieces (2-3 cm)
    40 g
  • ground paprika
    ½ - 1 tsp
  • meat stock cube (for 0.5 l)
    ½
  • short-grained rice
    150 g
  • water
    200 g
  • salt
    ½ tsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1442.2 mg
Białko 30.6 g
Kalorie 3102 kJ / 741 kcal
Tłuszcz 34.9 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 68.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...