Urządzenia i Akcesoria
Browned Pork Rice
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork shoulder loin cut in pieces (2-3 cm)200 - 250 g
-
white wine60 g
-
yellow onion cut in pieces (2-3 cm)75 g
-
garlic clove½ - 1
-
red capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
green capsicum cut in pieces (2-3 cm)40 g
-
ground paprika½ - 1 tsp
-
meat stock cube (for 0.5 l)½
-
short-grained rice150 g
-
water200 g
-
salt½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1442.2 mg
Białko
30.6 g
Kalorie
3102 kJ /
741 kcal
Tłuszcz
34.9 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
68.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spiced Lamb Roast
29 godz. 50 min
Speedy bean and chorizo chilli with rice
45 min
High Protein mac 'n cheese with pea and broccoli salad
40 min
Green Power Smoothie Bowl
5 min
Hamburgers
30 min
Marinated chicken with salsa
40 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
High protein chicken parmi hot pocket
1 godz. 15 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 godz. 10 min
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min