Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Lemon Sauce
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
- 2 pinches salt, plus extra to season, to taste
- 2 pinches ground black pepper, plus extra to season, to taste
- 4 pieces lemon peel, thin peel only, no white pith (5 x 1½ cm/2 x ½ in. ea.)
- 85 g extra virgin olive oil, divided
- 60 g lemon juice, to taste (1-2 lemons)
- 3 tbsp pickled capers, drained
Pasta
- 1135 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 450 g dried pasta, e.g. spaghetti, linguine, fusilli
- 155 g salmon, smoked hot, flaked (see Tip)
- salt, to season, to taste
- ground black pepper, to season, to taste
- 3 - 4 sprigs flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2841.2 kJ / 679.1 kcal
- Białko
- 22.5 g
- Węglowodany
- 88.3 g
- Tłuszcz
- 25.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.2 g
- Błonnik
- 4.4 g
- Sód
- 506.9 mg
Alternatywne przepisy
Beef Rendang
1 godz. 35 min
Eggplant Stacks
1 godz. 35 min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7 Std. 20 Min
Steamed Chocolate Lava Cakes (Metric) (TM6, TM5)
2h 55 min
Vegetable Fritters
20 min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45 Min
Sichuan spaghetti
50 menit
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45 Min
Ratatouille Galette (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std. 40 Min