Urządzenia i Akcesoria
Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
Lemon Sauce
-
garlic cloves4
-
fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred1 - 2
-
salt plus extra to season, to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to season, to taste2 pinches
-
lemon peel thin peel only, no white pith (5 x 1½ cm/2 x ½ in. ea.)4 pieces
-
extra virgin olive oil divided85 g
-
lemon juice to taste (1-2 lemons)60 g
-
pickled capers drained3 tbsp
Pasta
-
water1135 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli450 g
-
salmon, smoked hot flaked (see Tip)155 g
-
salt to season, to taste
-
ground black pepper to season, to taste
-
flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped3 - 4 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
506.9 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
2841.2 kJ /
679.1 kcal
Tłuszcz
25.8 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
88.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Beef and Dumpling Stew
1 godz. 55 min
Chicken and mushroom rice
45 min
Browned Pork Rice
1 godz.
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Sichuan spaghetti
50 min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30 min
Power Muesli
Brak ocen
Miso Soup
40 min
Kuzi Ayam (Kelantanese Chicken Curry)
1 godz. 30 min