Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl

Smoked Salmon Lemon Pasta Second Bowl

4.4 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions

Składniki

Lemon Sauce
  • garlic cloves
    4
  • fresh chillies to taste, and deseeded, if preferred
    1 - 2
  • salt plus extra to season, to taste
    2 pinches
  • ground black pepper plus extra to season, to taste
    2 pinches
  • lemon peel thin peel only, no white pith (5 x 1½ cm/2 x ½ in. ea.)
    4 pieces
  • extra virgin olive oil divided
    85 g
  • lemon juice to taste (1-2 lemons)
    60 g
  • pickled capers drained
    3 tbsp
Pasta
  • water
    1135 g
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • dried pasta e.g. spaghetti, linguine, fusilli
    450 g
  • salmon, smoked hot flaked (see Tip)
    155 g
  • salt to season, to taste
  • ground black pepper to season, to taste
  • flat-leaf parsley leaves only, roughly chopped
    3 - 4 sprigs

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 679.1 kcal / 2841.2 kJ
Białko 22.5 g
Tłuszcz 25.8 g
Węglowodany 88.3 g
Błonnik 4.4 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Sód 506.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...