Urządzenia i Akcesoria
Cipolle dorate (80 g)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 porzione
Składniki
-
10 g olio extravergine di oliva
-
80 g di cipolla rossa, in spicchi80 g di cipolla dorata in spicchi
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
3.2 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
503.8 kJ /
120.4 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
7.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
16 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Aglio pelato
5 min
Cipolle brunite (100 g)
25 min
Cipolle dorate (100 g)
Brak ocen
Riso basmati con straccetti di manzo, rucola e pomodorini
40 min
Riso cantonese (TM6)
40 min
Menù: Vellutata di pomodoro; Involtini di verza ripieni di miglio con salsa ai funghi (Bimby Friend)
1 godz. 40 min
Cipolle brunite (200 g)
25 min
Cipolle dorate (200-300 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Cipolle insaporite (200 g)
20 min
Cipolle saporite (200 g)
20 min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4 godz. 25 min