Pain aux herbes plié

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
20 portion

Składniki

Pâte
  • 300 g d'eau
  • 3 c. à thé de levure boulangère sèche
    45 g de levure fraîche, émietté
  • ½ c. à thé de sucre
  • 595 g farine blanche
  • 2 c. à thé sel
  • 45 g huile végétale
  • farine de blé à dépoussiérer
Beurre d'herbes
  • 115 gramme beurre doux température ambiante, plus un supplément pour graisser
  • 1 gousse d'ail
  • 1 oignon coupées en deux
  • 3 brin feuille de persil frais
  • 3 brin basilic, frais feuilles seulement
  • 1 c. à café sel

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 3.5 g
Kalorie 740.6 kJ / 177 kcal
Tłuszcz 7.3 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 24.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...