Fabada Asturiana (Ragoût espagnol de haricots blancs des Asturies)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 godz. 30 min
2 portions

Składniki

  • 150 g d'haricots blancs demi-secs de type haricots faba des Asturies
  • ½ morceau de jambon lacón, (environ 50 g)
  • d'eau pour le trempage
  • ½ chorizo (environ 50 g)
  • ½ boudin noir (environ 50 g)
  • 50 g de lard fumé en 1 morceau
  • 730 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 943.3 mg
Białko 17.7 g
Kalorie 1471 kJ / 351 kcal
Tłuszcz 26.9 g
Błonnik 2.6 g
Tłuszcz nasycony 9.6 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...