Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Estragon, frisch4 - 5 Zweiglein
-
Schalotten80 g
-
Weißweinessig80 g
-
Butter, ungesalzen oder gesalzen (aus Kuhmilche hergestellt) slice180 g
-
Eigelb4
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Blitz Béchamel
15 min
Gebäckcreme
Brak ocen
Slow Cooking Rotweinbirnen
Brak ocen
Roastbeef mit Mojo Verde und Frühkartoffeln
1 godz. 15 min
Sauce béarnaise
20 min
Vitello tonnato
25 godz. 30 min
Blinis
1 godz.
Natillas
1 godz.
Pot-au-feu mit Huhn
50 min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Kalbfleisch in Thunfischsauce
13 godz.
Rindsfilet Café de Paris
1 godz. 30 min