Urządzenia i Akcesoria
Sauce Béarnaise
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
8 Portionen
Składniki
-
Estragon, frisch4 - 5 Zweiglein
-
Schalotten80 g
-
Weißweinessig80 g
-
Butter, ungesalzen oder gesalzen (aus Kuhmilche hergestellt) slice180 g
-
Eigelb4
-
Salz½ - 1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 8 Portionen
Sód
1272 mg
Białko
25 g
Kalorie
7784 kJ /
1859 kcal
Tłuszcz
195 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
104 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Erdbeer-Cheesecake aus dem Varoma®
5 godz.
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
Brak ocen
Sous-vide Rindersteak (rare) mit Sauce Béarnaise
2 godz. 20 min
Kafi Guetzli
12 godz.
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1 godz.
Beef Wellington mit Rotwein-Jus und Champignon-Duxelle
2 godz. 30 min
Sauce béarnaise
20 min
Teriyaki-Pouletschenkel
2 godz. 5 min
Aioli
10 min
Gefrorener Erdbeer-Daiquiri
10 min
Himbeer-Orangen-Glacé
5 godz. 10 min
Erdbeertörtchen
1 godz. 15 min