Urządzenia i Akcesoria
Café-de-Paris
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
190 g
Składniki
-
Petersilie Blätter abgezupft½ Bund
-
Estragon Blätter abgezupft1 Stängel
-
Majoran Blätter abgezupft1 Stängel
-
Zwiebeln halbiert60 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter weich, in Stücken120 g
-
Curry, gemahlen½ TL
-
Worcestershire Sauce½ TL
-
Senf½ TL
-
Zitronensaft½ TL
-
Paprika edelsüss¼ TL
-
Salz½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 190 g
Białko
2.2 g
Kalorie
3853.4 kJ /
920.8 kcal
Tłuszcz
100 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vanilleglace
12 godz.
Weisse Schokolade-Panna-cotta mit Passionsfrucht.
6 godz. 40 min
Sauce béarnaise
20 min
French Dressing
20 min
Emmentaler Meringues
2 godz. 15 min
Panna cotta
6 godz. 15 min
Rosmarin Focaccia
2 godz. 30 min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 min
Egli-Knusperli
1 godz.
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 50 min
Toblerone®-Mousse
3 godz. 10 min
Fondue moitié-moitié
20 min