Urządzenia i Akcesoria
Karamellcreme (Flan)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zucker80 g
-
Vollmilch300 g
-
Eier (53-63 g)3
-
flüssiges Karamell (siehe Tipp)6 - 12 TL
-
Wasser250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
5 g
Kalorie
530 kJ /
127 kcal
Tłuszcz
5 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Béchamelsauce
15 min
Caramelsirup
35 min
Gebäckcreme
Brak ocen
Pilaw-Reis
40 min
Café-de-Paris
30 min
Konditorcreme
15 min
Sauce Béarnaise
15 min
Béchamelsauce
15 min
Pavlova-Torte mit gemischten Beeren
5 godz. 30 min
Schoggi-Crème
3 godz. 15 min
Mini-Pavlova mit Orangen
1 godz. 50 min
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 min