Urządzenia i Akcesoria
Wraps mit Erbsen-Feta-Dip und Kirschtomaten
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 Stück
Składniki
-
Kirschtomate halbiert200 g
-
Salz1 ½ TL
-
Pfeffer2 Prise
-
400 g tiefgefrorene Erbsen, aufgetautgrüne Erbsen, frisch400 g
-
Olivenöl50 g
-
Feta zerkrümelt150 g
-
Weizentortillas6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
1179 mg
Białko
11 g
Kalorie
1445 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
36 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Miso-Gemüse-Spaghetti
50 min
Rote-Linsen-Protein-Salat
25 min
Schnelle Gemüse-Spätzle-Suppe
35 min
Spargel-Brokkoli-Reis mit Champignons
50 min
Rindfleisch mit roter Paprika
40 min
Caprese-Omelette
30 min
One-Pot-Hirse
35 min
Beeren-Frozen-Bark
5 godz. 5 min
Zucchini-Salat
15 min
Tomaten-Champignon-Spaghetti
25 min
Spaghetti mit Kirschtomaten und Pecorino
30 min
Hackbällchen in Tomatensauce
1 godz. 10 min