Sauté d'oignons et d'ail

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
1 portion

Składniki

  • 30 g d'huile végétale (voir variante)
    30 g d'huile d'olive vierge extra, (voir variante)
  • 200 g d'oignons coupée en quartiers
    200 g d'oignons rouges, coupée en quartiers
  • 2 - 3 gousses d'ail coupées en deux

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 9.3 mg
Białko 2.7 g
Kalorie 1457.2 kJ / 348.3 kcal
Tłuszcz 30.2 g
Błonnik 3.6 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Węglowodany 21.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...