Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 limes, soigneusement nettoyés et coupés en deux (voir Conseil), plus des tranches supplémentaires pour la garniture
-
85
g de sucre
lub 85 g d'édulcorant de fruit du moine 1:1 - 680 g eau
- 450 g eau de coco
- 115 g lait concentré sucré
- 400 g de glaçons pour servir
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 571.5 kJ / 136.6 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 29.6 g
- Tłuszcz
- 1.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.2 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 108.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Boules d'amour
1 Std.
Focaccia aromatisé aux flocons de sel de mer (TM5/6 Metric)
1 Std. 40 Min
Pain à la banane
1 Std. 50 Min
Bol repas arc-en-ciel
1 Std. 15 Min
Saumon au pesto grillé sur planche et orzotto aux champignons
1 Std. 50 Min
Haricots au chili cuits au four
Brak ocen
Mi-cuits vapeur chocolatés au coeur fondant (Métrique) (TM6, TM5)
2 godz. 55 min
Crème de pieds de brocolis et croustillant de pelures de pommes de terre
45 Min
Mousse au chocolat et à la framboise
10 Min
Poudings au caramel anglais (Sticky Toffee Puddings) (Métrique) (TM6)
1 Std.
Pâté chinois
1 Std. 30 Min
Muffins aux dattes et à la cassonade
1 Std. 15 Min