Frittata Caprese

4.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 6 œufs de gros calibre
  • ½ c. à thé de sel
  • ¼ c. à thé de poivre noir moulu
  • 710 g d'eau
  • 225 g de tomates cerises coupées en deux
    225 g de tomates, coupées en deux
  • 115 - 170 g de mozzarella de bufflonne en demi-lunes (1 cm/¼ in)
  • 5 - 8 de feuilles de basilic frais déchiré à la main
  • de crème de vinaigre balsamique pour arroser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 437.4 mg
Białko 14.1 g
Kalorie 750.8 kJ / 179.5 kcal
Tłuszcz 12.2 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 5.3 g
Węglowodany 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...