Urządzenia i Akcesoria
Esparguete à Nerano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 doses
Składniki
-
provolone cortado em pedaços200 g
-
azeite50 g
-
dente de alho (ver dica)1
-
curgete cortada em rodelas350 g
-
água700 g
-
sal1 c. chá de
-
esparguete350 g
-
Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
1037 mg
Białko
25 g
Kalorie
2604 kJ /
622.4 kcal
Tłuszcz
27.2 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
68.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Esparguete com crocante de anchovas
40min
One pot de frango
25min
Esparguete preto com lulas de conserva
30min
Linguini com camarão e cogumelos
Pas d’évaluation
Esparguete à carbonara
30min
Esparguete à portuguesa
45min
Esparguete com berbigão
Pas d’évaluation
Ovos a vapor TM5 e TM6
Pas d’évaluation
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Massa
25min
Bolonhesa
1h 10min
Frango à Brás
35min