Urządzenia i Akcesoria
Panini morbidi
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
16 pezzi
Składniki
-
150 g di latte
-
100 g di panna intera
-
50 g di zucchero
-
25 g di lievito di birra fresco si sbriciola
-
500 g di farina
-
2 uova
-
1 pizzico di sale
-
latte per spennellare
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 16 pezzi
Sód
452.3 mg
Białko
83.7 g
Kalorie
11311.8 kJ /
2703.6 kcal
Tłuszcz
60.2 g
Błonnik
20.2 g
Tłuszcz nasycony
31.1 g
Węglowodany
453.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pan di Spagna facile alle mele
50 min
Esperienza culinaria Pane a torciglione veloce
40 min
Tortine tiepide al cioccolato con il Egg poacher
50 min
Torta di mele con crumble
2 godz. 30 min
Focaccia con pomodori ciliegino
2 godz.
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane a torciglione veloce
40 min
Pane al pomodoro e basilico
1 godz. 45 min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Brak ocen
Treccia al burro a 6 capi
2 godz. 35 min
Base per pizza
49 godz. 30 min
Pizzette
1 godz. 20 min