Urządzenia i Akcesoria
Oktopus "à Lagareiro"
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Kartoffel, Wachs klein, mit Haut1000 g
-
grobes Salz100 g
-
Wasser100 g
-
Oktopus (ca. 1000 g), in großen Stücken (siehe Tipp)1
-
Zwiebel halbiert80 g
-
Knoblauchzehen6
-
Koriander, frisch20 g
-
Olivenöl200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
6994 mg
Białko
38 g
Kalorie
2630 kJ /
629 kcal
Tłuszcz
36 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pisco Sour
10 min
Miesmuscheln in pikanter Tomatensauce
50 min
Panna Cotta mit Honigmelone
5 godz. 15 min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13 godz. 30 min
Pisco Sour
10 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Spaghettini mit Muschelsauce
1 godz. 5 min
One-pot Tomaten-Knoblauch Pasta mit Muscheln
20 min
Gefüllte Muschelnudeln
40 min
Grilled Seafood Board
40 min
Penne mit Muscheln
1 godz. 5 min
Rote-Bete-Carpaccio mit Burrata
50 min