Urządzenia i Akcesoria
Cacio e Pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water60 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
French Omelet for Two
30 min
Rhubarb Vanilla Flan
Brak ocen
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
Brak ocen
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Pineapple and coconut mojito
20 min
Chicken Salad Sandwich Wraps
15 min
Sopa de Crema de Queso (Cheese Soup)
25 min
Cranberry Chicken Salad Sandwich
15 min