Urządzenia i Akcesoria
Cacio e Pepe
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish5 oz
-
black peppercorns1 tbsp
-
water60 oz
-
salt¼ tsp
-
12 oz bucatini pasta, driedspaghetti pasta, dried12 oz
-
freshly ground black pepper to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
671.4 mg
Białko
22.5 g
Kalorie
1912.1 kJ /
457 kcal
Tłuszcz
10.9 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.4 g
Węglowodany
65.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Broccoli Salad with Red Peppers and Pine Nuts
10 min
Steamed Rice
25 min
Vanilla Bean Syrup
30 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Tequila kiwi smash
5 min
Nasi Lemak Basmati
30 min
Turmeric Cinnamon Ginger Booster
20 min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Berry Duo
10 min