Cacio e Pepe

3.4 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • pecorino romano cubed (1 in.), plus extra to garnish
    5 oz
  • black peppercorns
    1 tbsp
  • water
    60 oz
  • salt
    ¼ tsp
  • spaghetti pasta, dried
    12 oz
    12 oz bucatini pasta, dried
  • freshly ground black pepper to garnish

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 671.4 mg
Białko 22.5 g
Kalorie 1912.1 kJ / 457 kcal
Tłuszcz 10.9 g
Błonnik 3.2 g
Tłuszcz nasycony 6.4 g
Węglowodany 65.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...