Urządzenia i Akcesoria
Frangipane met peer
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porties
Składniki
Gebak
-
boter ingevroren blokjes (30 min.)120 g
-
bloem plus extra voor het bestuiven180 g
-
poedersuiker40 g
-
zeezout1 snuifje
-
eierdooier van medium ei1
-
water3 tl
Peren
-
water500 g
-
peren (bijv. Conference of Comice) geschild, gehalveerd, van pitjes ontdaan (ca. 320 g)3
Frangipane vulling
-
citroen alleen dunne schilfers van de schil1
-
kristalsuiker120 g
-
boter zacht120 g
-
eieren, medium (53-63 g)2
-
gehakte amandelen120 g
-
bloem15 g
Glazuur
-
abrikozenjam gesmolten1 eetlepel
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8.4 g
Kalorie
2249 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
35.6 g
Węglowodany
46 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pompoen & Peer
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Brak ocen
Smoothie trio
10 min
Warme courgettesalade met basilicum-citroendressing
35 min
Salade van Peer, Blauwe Kaas en Hazelnoten
Brak ocen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9 godz.
Aalsterse Vlaai
1 godz.
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
3 godz. 45 min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 godz. 50 min
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min
Tomatensoep met Burrata
35 min