Urządzenia i Akcesoria
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
ui gehalveerd50 g
-
peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)3 - 4 takjes
-
olijfolie30 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)300 g
-
gehakte tomaten, uit blik100 g
-
zout1 tl
-
bruine suiker10 g
-
gedroogde chilivlokken2 snuifjes
-
kalfsescalope/lapje500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
27.9 g
Kalorie
1021.1 kJ /
244.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
2.3 g
Węglowodany
9.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risottata met kip en champignons
40 min
Butter Chicken
1 godz.
Vegan Oesterzwam Soep
40 min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Brak ocen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Romige pasta met kip en broccoli
30 min
Pittige Goulash met Donker Bier
Brak ocen
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 godz. 30 min
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Brak ocen
Rijst met rundvlees en broccoli
50 min
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min