Pikant Rundvlees met Rode Paprika

4.7 3 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portie

Składniki

  • ui gehalveerd
    50 g
  • peterselie, vers (bladeren en deel van de stengel)
    3 - 4 takjes
  • olijfolie
    30 g
  • rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 2 cm)
    300 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    100 g
  • zout
    1 tl
  • bruine suiker
    10 g
  • gedroogde chilivlokken
    2 snuifjes
  • kalfsescalope/lapje
    500 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Białko 27.9 g
Kalorie 1021.1 kJ / 244.1 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 2.3 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...