Urządzenia i Akcesoria
Romige pasta met kip en broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portie
Składniki
-
uien gehalveerd120 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
olijfolie20 g
-
kippenborstfilet in blokjes van 2 cm gesneden (ongeveer 250 g)1
-
broccoliroosjes200 g
-
water800 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
oregano, gedroogd1 tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
-
lange pasta300 g
-
roomkaas200 g
-
peterselie, vers grof gehakt, voor de garnering
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
523.9 mg
Białko
24.5 g
Kalorie
2406.3 kJ /
575.1 kcal
Tłuszcz
24.6 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
64.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30 min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Brak ocen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Tortellini en Spinazie Ovenschotel
1 godz.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Bolognesesaus
1 godz. 15 min
Russische salade
Brak ocen
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30 min
Pikante Kip met Kokosrijst
Brak ocen
Mosselen Marinière
Brak ocen
Pikant Rundvlees met Rode Paprika
30 min
Risottata met kip en champignons
40 min