Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1074.3 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Brak ocen
Vegan Sinaasappel Croissants
Brak ocen
Bietencarpaccio met Burrata
Brak ocen
Mojito
5 min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Brak ocen
Tarbot in champagnesaus
Brak ocen
Kimchi kaasdip
Brak ocen
Avocado Huzarensalade met Gebakken Garnalen
1 godz. 20 min
Pistache Moelleux
30 min
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 godz. 10 min