Salmorejo

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portie

Składniki

  • extra vergine olijfolie
    150 g
  • eieren hardgekookt
    4
  • Serranoham in stukken gesneden
    100 g
  • teentjes knoflook
    1 - 2
  • tomaat, rijp in stukken gesneden
    1000 g
  • zout
    1 theelepel
  • paneermeel wit
    150 g
  • azijn
    30 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1074.3 mg
Białko 13.6 g
Kalorie 1799.2 kJ / 430 kcal
Tłuszcz 30.8 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 5.6 g
Węglowodany 25 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...