Urządzenia i Akcesoria
Salmorejo
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 portie
Składniki
-
extra vergine olijfolie150 g
-
eieren hardgekookt4
-
Serranoham in stukken gesneden100 g
-
teentjes knoflook1 - 2
-
tomaat, rijp in stukken gesneden1000 g
-
zout1 theelepel
-
paneermeel wit150 g
-
azijn30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1074.3 mg
Białko
13.6 g
Kalorie
1799.2 kJ /
430 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterraans Rozemarijnbrood
Brak ocen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Pizza-Burrata
1 godz. 40 min
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen
Aziatische komkommersalade
Brak ocen
Koolstoofpot met kalkoen
40 min
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Brak ocen
Risottata Aziatische noedels met groenten
30 min
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Mousse van kaas
10 min
Béarnaisesaus
Brak ocen