Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 220 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 250 g pure chocolade, 70% cacao, in stukken
- 380 g suiker
- 6 eieren
- 1 snuifje zout
- 150 g meel
- 150 g gehalveerde walnoten (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 stuk
- Kalorie
- 959 kJ / 229 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 1.4 g
Alternatywne przepisy
Hersenen cupcakes
1h 40 min
Matzeballen
Brak ocen
Glutenvrije peperkoekkoekjes
2h 35min
Chocoladecake
40 Min
Maanzaadslakken
Brak ocen
Peperkoekkoekjes
2 Std. 20 Min
Chocoladetaart en gezouten karamel
3 Std. 15 Min
Koekjes met chocoladechips
50 Min
Brownie koekjes
1h 35min
Chocoladevulkaan
15 Min
Zoet kruimeldeeg
1h 50min
Kruimeldeeg
5 min