Urządzenia i Akcesoria
Sacher taart
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 3 godz.
8 porties
Składniki
Taart
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
boter (en een beetje extra om de vorm in te vetten)120 g
-
suiker190 g
-
brandy50 g
-
eierdooiers6
-
patisserie bloem120 g
-
bakpoeder1 tl
-
eiwitten6
-
zout1 snuifje
Montage
-
abrikozenjam400 g
Topping
-
pure chocolade (50% cacao) in stukken200 g
-
water70 g
-
boter70 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
8.28 g
Kalorie
2712 kJ /
649 kcal
Tłuszcz
32.94 g
Błonnik
4.06 g
Węglowodany
79.67 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Favorieten uit Nederland
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Brak ocen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 godz. 30 min
Lolly's met aardbeien
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Pasta met crème van pistache
30 min
Citroen en yoghurt dessert
3 godz. 15 min
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Tahin en amandel-ijs op een stokje
Brak ocen
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Brak ocen
Chocolade-Fudgecake
Brak ocen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min
Kaneelrolletjes met glazuur
2 godz. 30 min