Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- boter, om in te vetten
- 100 g gepelde walnoten
- 250 g pompoen, geschild, in stukken
- 4 eieren
- 150 g suiker
- 75 g zonnebloemolie
- 1 tl gemalen kaneel
- 200 g bloem
- 1 tl bakpoeder
- 1 tl bicarbonaat van sodium
- 1 snuifje zout
Suikerglazuur
- 200 g suiker
- 1 el sinaasappelschillen
- 1 eiwit
- 1 el sinaasappelsap
- 50 g chocolade cakeglazuur, kant en klaar, als decoratie (optioneel)
- Wartości odżywcze
- na 1 sneetje
- Kalorie
- 1654.7 kJ / 395.5 kcal
- Białko
- 6.3 g
- Węglowodany
- 57.4 g
- Tłuszcz
- 16.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.3 g
- Błonnik
- 1.5 g
- Sód
- 216.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pommes Dauphine
1 godz. 40 min
Chocolade babka
3h
Amandelijs (zonder toegevoegde suiker)
Brak ocen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Brak ocen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Brak ocen
Kleine carnaval beignets
Brak ocen
Vegetarische Wellington
2h 10 min
Spookachtige pizza
Brak ocen
Soep met zeeduivel en garnalen
1h
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3 Std. 50 Min