Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
lub 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(opcjonalnie)
lub ½ tl gedroogde pepervlokken (opcjonalnie) - 50 g droge witte wijn (opcjonalnie)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30 min
Kabeljauw met citrusboter
50 min
Rijstsalade
1 godz.
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Brak ocen
Broccoli salade met rode paprika en pijnboompitten
10 min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Lamsspiesjes
Brak ocen
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Tomatenmannetjes
Brak ocen
Glutenvrij Focacciabrood
1 godz.
Pudding met aardbei en peer
Brak ocen
Fideuá van groenten
40 min