Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
4 - 5
takjes verse bladpeterselie, enkel de blaadjes
lub 4 - 5 takjes verse koriander, enkel de blaadjes - 250 g water
- 1000 g verse mosselen, schalen geschraapt en ontbaard
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g sjalotten, gehalveerd
- 3 teentjes knoflook
-
1
verse rode chilipeper, klein, zaadlijsten verwijderd
(opcjonalnie)
lub ½ tl gedroogde pepervlokken (opcjonalnie) - 50 g droge witte wijn (opcjonalnie)
- 120 g kerstomaten, gehalveerd
- 40 - 50 g tomatenpuree (geconcentreerd)
- 1 snuifje zout
- 350 g penne of gelijkaardige korte gedroogde pasta
- extra vergine olijfolie, plus extra om te serveren
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 5.5 g
Alternatywne przepisy
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5h 30min
Bevroren veenbessen margarita
5min
Bellini cocktail
5min
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40min
Venkelsapje
10min
Fideuá van groenten
40min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1 Std. 10 Min
Koken van basmatirijst
35min