Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g pruimtomaten, rijp, in helften gesneden
- 50 g groene paprika
- 40 g uien
- 70 g komkommer, deels geschild
- 1 teentje knoflook
- 30 g azijn
- 1 tl zout
- 50 - 100 g extra vergine olijfolie
- 8 ijsblokjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gestoomde rode biet met romige walnotensaus
Brak ocen
Geroosterde aubergines
Brak ocen
Tempé
48 Std.
Vegetarische hamburger
45 min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Brak ocen
Vegan Caesar saladedressing
Brak ocen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Brak ocen
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16 Std.
Zwarte rijstpizza met courgetteroom, gebakken garnalen en kwark
Brak ocen
Driekoningentaart met pompoen
Brak ocen
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min