Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g pruimtomaten, rijp, in helften gesneden
- 50 g groene paprika
- 40 g uien
- 70 g komkommer, deels geschild
- 1 teentje knoflook
- 30 g azijn
- 1 tl zout
- 50 - 100 g extra vergine olijfolie
- 8 ijsblokjes
- Wartości odżywcze
- na 1 portie
- Kalorie
- 616 kJ / 146 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Błonnik
- 2.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vitello tonnato
13 Std.
Pruimenjam
Brak ocen
Valse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Brak ocen
Gegrilde zeevruchten plank
Brak ocen
Vegan pudding
15min
Salade van boerenkool en rode kool
Brak ocen
Pulled barbecue jackfruit
25min
Mango, banaan en bosbessenpuree
Brak ocen
Vegetarische hamburger
45min
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Brak ocen
Caipirinha van mango
5min
Yoghurtdressing
5min