Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (opcjonalnie) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.9 g
Kalorie
1189.9 kJ /
284.4 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect Match
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Baked Pork Tenderloin with Rice
Brak ocen
Mushroom Fettuccini
40 min
Lamb with Rosemary Potatoes
Brak ocen
Beetroot and horseradish relish
50 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Emu Stew (Mark Olive)
25 min
Plank Grilled Pesto Salmon with Mushroom Orzotto
1 godz. 50 min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 godz. 45 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Goulash soup
2 godz. 35 min
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 godz.
Ricotta gnocchi alla sorrentina
55 min