Urządzenia i Akcesoria
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
garlic clove1
-
shallots in pieces30 g
-
water225 g
-
balsamic vinegar1 tsp
-
butter, unsalted (from cows' milk)15 g
-
salt divided½ tsp
-
black pepper, ground divided¼ tsp
-
cherry jam60 g
-
spring carrot peeled, halved lengthwise340 g
-
pork tenderloin450 g
-
all purpose white flour1 tbsp
-
cherry (opcjonalnie) pitted, halved, to garnish
-
parsley, fresh to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
17.9 g
Kalorie
1189.9 kJ /
284.4 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
3.5 g
Węglowodany
28.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Perfect Match
9 Przepisów
Kanada
Kanada
Może spodoba Ci się również...
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 min
Bean and Broccoli Fritters with Mango Salad (Diabetes)
25 min
Spiralized Scalloped Potatoes
1 godz. 30 min
Creamy Potato Salad
Brak ocen
Lotus Seeds With Lily Bulb Dessert Soup
1 godz. 30 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Maple-Buttered Rum Cider
20 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1 godz. 10 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Breakfast burritos
45 min
Buffalo Cauliflower Bites
Brak ocen
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 godz. 15 min