Urządzenia i Akcesoria
Salsa al caramello
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
400 g
Składniki
-
250 g di zucchero di canna250 g di zucchero
-
200 g di panna, min. 30% di grassi
-
1030 g di acqua
-
30 g di burro molto freddo, in 1 pezzo (circa 60 mm x 40 mm x 10 mm)
-
1 cucchiaino di succo di limone
-
1 cucchiaio di aceto
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
1 g
Kalorie
2136 kJ /
510 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Noccioline candite
3h 20min
Panna montata
10min
Panna cotta
6h 15min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Caramello salato
1h
Cioccolata calda
10min
Besciamella
15min
Mousse veloce al caffè
5min
Fonduta moitié-moitié
20min
Gelato alla banana (cremoso)
5min
Salsa al caramello (TM6)
1h 30min
Caramello liquido
35min