Urządzenia i Akcesoria
Pane veloce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 pezzi
Składniki
-
260 g di acqua e un po' di più per il forno
-
2 cucchiaini di lievito di birra disidratato15 g di lievito di birra fresco
-
15 g di zucchero semolato (opcjonalnie)
-
500 g di farina di grano
-
15 g di olio di oliva (opcjonalnie)
-
1 cucchiaino colmo di sale fino
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Białko
9 g
Kalorie
1398 kJ /
327 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
63 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
panini al latte
2 godz. 5 min
Pane bigio in casseruola
2 godz. 25 min
Pane tipo ciabatta
1 godz. 45 min
Pane integrale in cassetta
4 godz.
Burro
40 min
Panini Pita
2 godz.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Pane paesano
3 godz.
Focaccia al rosmarino
2 godz. 30 min