Pad Thai con gamberi

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 55 min
5 porzioni

Składniki

  • 250 g di noddle di riso
  • 60 g di arachidi tostate, non salate
  • 3 uova
  • 500 g di acqua
  • 2 ½ limes
  • 10 g di radice di zenzero fresco sbucciato
  • 2 - 3 di spicchi di aglio a piacere
  • 5 - 20 g peperoncini rossi piccanti freschi a pezzi, a seconda del grado di piccantezza desiderato
  • 30 g olio di arachidi
  • 400 - 450 g di gamberi crudi pelati, freschi o congelati, scongelati
  • 50 g di zucchero grezzo di canna
  • 30 g di salsa di soia
  • 50 g di salsa di pesce
  • 100 g di germogli di soia freschi
  • coriandolo fresco solo le foglie, per guarnire

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 1750 mg
Białko 26 g
Kalorie 2084 kJ / 498 kcal
Tłuszcz 18 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 60 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...