
Urządzenia i Akcesoria
義式紙包蒸魚排
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
蒜頭5 克
-
橄欖油20 克
-
小番茄 ,對切剖半100 克
-
去核綠橄欖 ,切片6 粒
-
不甜白酒50 克
-
鴻喜菇 ,約半包,切除底部,剝散50 克
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨100 克
-
櫛瓜 ,去籽,切塊½ 根
-
白肉魚排 ,去骨帶皮半邊魚排1 片
-
鹽½ 茶匙
-
黑胡椒粉
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
189.7 kcal /
793.8 kJ
Białko
9.4 g
Tłuszcz
11.9 g
Węglowodany
7.9 g
Błonnik
1.7 g
Tłuszcz nasycony
1.7 g
Sód
447.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

愛的餐桌
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan