義式紙包蒸魚排

義式紙包蒸魚排

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 蒜頭
    5 克
  • 橄欖油
    20 克
  • 小番茄 ,對切剖半
    100 克
  • 去核綠橄欖 ,切片
    6 粒
  • 不甜白酒
    50 克
  • 鴻喜菇 ,約半包,切除底部,剝散
    50 克
  • 新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨
    100 克
  • 櫛瓜 ,去籽,切塊
    ½ 根
  • 白肉魚排 ,去骨帶皮半邊魚排
    1 片
  • ½ 茶匙
  • 黑胡椒粉
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 189.7 kcal / 793.8 kJ
Białko 9.4 g
Tłuszcz 11.9 g
Węglowodany 7.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Sód 447.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...