Urządzenia i Akcesoria
Walnut and coffee cream muffin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 pieces
Składniki
-
walnuts roughly chopped75 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
instant granulated coffee1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
Buttercream icing
-
boiling water1 tbsp
-
instant granulated coffee2 tbsp
-
butter room temperature, cut into pieces (2 cm)175 g
-
icing sugar190 g
-
chopped walnuts to decorate2 tbsp
-
milk chocolate chips to decorate1 tbsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
898.1 kcal /
3757.5 kJ
Białko
11 g
Tłuszcz
54 g
Węglowodany
96.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Sód
641.9 mg