Urządzenia i Akcesoria
Walnut and coffee cream muffin
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 pieces
Składniki
-
walnuts roughly chopped75 g
-
unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)125 g
-
milk125 g
-
natural yoghurt180 g
-
egg1
-
vanilla bean extract1 tsp
-
instant granulated coffee1 tsp
-
self-raising flour300 g
-
caster sugar125 g
Buttercream icing
-
boiling water1 tbsp
-
instant granulated coffee2 tbsp
-
butter room temperature, cut into pieces (2 cm)175 g
-
icing sugar190 g
-
chopped walnuts to decorate2 tbsp
-
milk chocolate chips to decorate1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
641.9 mg
Białko
11 g
Kalorie
3757.5 kJ /
898.1 kcal
Tłuszcz
54 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
28.4 g
Węglowodany
96.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Toad in the hole
25 godz. 25 min
Orange sponge cake
1 godz.
Macadamia chocolate cookies
45 min
Thirty second whole orange cake
1 godz. 15 min
Walnut cake with coffee frosting
1 godz. 10 min
Jaffa muffin
40 min
Steamed mocha scrolls XXL
50 min
Melting moments with lemon cream
45 min
Ginger slice
1 godz. 35 min
Better banana cake
45 min
Cheese and bacon rolls
2 godz.