Walnut and coffee cream muffin

3.7 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
6 pieces

Składniki

  • walnuts roughly chopped
    75 g
  • unsalted butter room temperature, cut into pieces (2 cm)
    125 g
  • milk
    125 g
  • natural yoghurt
    180 g
  • egg
    1
  • vanilla bean extract
    1 tsp
  • instant granulated coffee
    1 tsp
  • self-raising flour
    300 g
  • caster sugar
    125 g
Buttercream icing
  • boiling water
    1 tbsp
  • instant granulated coffee
    2 tbsp
  • butter room temperature, cut into pieces (2 cm)
    175 g
  • icing sugar
    190 g
  • chopped walnuts to decorate
    2 tbsp
  • milk chocolate chips to decorate
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 piece

Kalorie 898.1 kcal / 3757.5 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 54 g
Węglowodany 96.2 g
Błonnik 2.4 g
Tłuszcz nasycony 28.4 g
Sód 641.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...