Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Carrot Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 jars
Składniki
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube400 - 500 g
-
water500 g
-
white rice vinegar150 g
-
sugar100 g
-
garlic cloves thinly sliced6
-
red onion thinly sliced80 g
-
fresh green chillies thinly sliced3
-
fresh dill leaves only9 - 12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
114.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
954.4 kJ /
228.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5 min
Caprese omelette
30 min
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Brak ocen
Tempered chocolate
40 min
Gluten free waffle cones
35 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Gluten free shortbread
1 godz. 35 min
Lamb rack with roasted ratatouille, garlic green beans and potato gratin
1 godz. 45 min
Gluten free pizza dough
2 godz.