Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Carrot Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 jars
Składniki
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube400 - 500 g
-
water500 g
-
white rice vinegar150 g
-
sugar100 g
-
garlic cloves thinly sliced6
-
red onion thinly sliced80 g
-
fresh green chillies thinly sliced3
-
fresh dill leaves only9 - 12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
114.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
954.4 kJ /
228.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Portuguese bread
3 godz. 30 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 min
Gluten free lentil wraps
3 godz. 40 min
Blood Orange and Campari Steamed Pudding
1 godz. 45 min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix® Cutter, using modes)
40 min
Loaded Potato Waffle
50 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Potato Cup Frittata
1 godz.
DIY pizza pockets
1 godz. 50 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 godz. 30 min