Urządzenia i Akcesoria
Spiralized Carrot Pickles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
3 jars
Składniki
-
carrots peeled, cut in pieces that fit through feeder tube400 - 500 g
-
water500 g
-
white rice vinegar150 g
-
sugar100 g
-
garlic cloves thinly sliced6
-
red onion thinly sliced80 g
-
fresh green chillies thinly sliced3
-
fresh dill leaves only9 - 12 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
114.9 mg
Białko
2.3 g
Kalorie
954.4 kJ /
228.1 kcal
Tłuszcz
0.4 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
54.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
TM7 Demo (AU)
1 godz. 30 min
Vanilla Yogurt
12 godz. 20 min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter, using modes)
5 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Placki (Thermomix® Cutter, using modes)
35 min
Apple and spice shrub
48 godz. 35 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Cooked mayonnaise
5 min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11 godz.