Sbriciolata con cime di rapa

5.0 10 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    70 g
  • di acqua
    545 g
  • di cime di rapa pulite
    400 g
  • di semola rimacinata di grano duro + q.b.
    300 g
  • di lievito istantaneo per torte salate
    16 g
  • di burro freddo, a tocchetti + q.b.
    125 g
  • uova
    2
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di robiola
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 410.9 kcal / 1719.3 kJ
Białko 17.1 g
Tłuszcz 25.9 g
Węglowodany 30.9 g
Błonnik 6.7 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Sód 616.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...