Soupe de base en purée

Soupe de base en purée

4.7 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portion

Składniki

  • 15 - 30 g d'huile d'olive
  • 170 - 200 g légumes variés à poêler (par ex. oignons, échalotes, poireaux), coupés en morceaux (¾ in.)
  • 700 - 750 g légumes variés (par exemple, courgettes, carottes, citrouille, patates douces, céleri-rave, panais, pois verts), coupés en morceaux si nécessaire
  • 750 - 795 g d'eau
  • 1 c. à thé bouillon de légumes en pâte
    1 cube de bouillon de légumes
  • 1 c. à thé de sel selon le goût

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 717.9 mg
Białko 4 g
Kalorie 449.7 kJ / 107.5 kcal
Tłuszcz 4.2 g
Błonnik 4.6 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 14.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...