Urządzenia i Akcesoria
Mušle à la marinière
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 porce
Składniki
-
20 gramů olivového oleje20 gramů oleje z vlašských ořechů
-
170 - 200 gramů pórku pouze bílé části, na kolečka (1 cm)
-
250 gramů suchého bílého vína
-
200 gramů vody
-
1 sušený bobkový list
-
2 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
½ čajové lžičky soli
-
2 - 3 špetky mletého černého pepře
-
800 - 1000 gramů slávek
-
čerstvá petržel nasekaná, na ozdobu
-
citrón na čtvrtky, na pokapání
-
bageta na plátky, k podávání
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Sód
948.7 mg
Białko
27.6 g
Kalorie
1326.4 kJ /
317 kcal
Tłuszcz
10.1 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
16.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Risottata s chřestem, brokolicí a houbami
40 min
Krémová pasta risottata s dýní, scamorzou a pecorinem
45 min
Rýže s plody moře
Brak ocen
Bernské rösti (TM6)
Brak ocen
Dlouho tažený vývar s low carb játrovými knedlíčky
8 godz. 30 min
Roastbeef rolky s mozzarellou a sušenými rajčaty
2 godz. 30 min
Chřest s bramborami a holandskou omáčkou
Brak ocen
Risottata s lososem a houbami
45 min
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45 min
Tom Yum s kokosovým mlékem
35 min
Špagety s rajčaty a slaninou (TM7)
35 min
Špagety Carbonara (TM7)
35 min